Inaba Churu cat Vet Diet Tuna & Chicken Varieties 50x14g
| Kategorie: | Pamlsky pes | 
|---|---|
| Hmotnost: | 1 kg | 
| EAN: | 8859387701619 | 
| Hmotnost: | 1 kg | 
| Určeno pro: | Kočka | 
Podpora apetitu a příjmu krmiva a vody. Veterinární varianta pochoutek Churu je přírodní, velmi chutné pyré, které zvyšuje chuť k jídlu a pomáhá kočičím pacientům při rekonvalescenci. Churu má vysoký obsah vody, je dostupné ve dvou kalorických verzích a produkované v továrnách s GMP/HACCP certifikáty. Churu je speciálně vytvořené vysoce chutné pyré, které zvyšuje chuť k jídlu a pomáhá kočkám v rekonvalescenci. Stres a inapetence jsou největším strašákem během hospitalizace koček, ale díky podávání pamlsků Churu Nourish nebo Churu Diet, budou vaši kočičí pacienti ve větší pohodě.
        Churu Diet - nízkokalorická varianta pomáhá udržet správnou hmotnost koček (4 kcal v jedné tubě).
Složení - kuřecí recept:
        kuře (17,0 %), tapioka (sušená), výtažek z kuřete, výtažek ze zeleného čaje.
Analytické složky:
        bílkovina 5,5 %, obsah tuku 0,5 %, surová vláknina 0,1 %, surový popel 1,5 %, vlhkost 90 %. 
Nutriční přísady:
        taurin 700 mg, vitamín E (3a700) 566 mg.
Senzorické přísady:
        dochucovadla.
Technologické přísady:
        guarová guma (E412) 13,8 g.
Metabolizovatelná energie: 380 kcal/kg.
Složení – tuňákový recept:
        tuňák 16,5 %, tapioka (sušená), výtažek z tuňáka, výtažek ze zeleného čaje.
Analytické složky:
        bílkovina 5,5 %, obsah tuku 0,5 %, surová vláknina 0,1 %, surový popel 1,5 %, vlhkost 90 %.
Nutriční přísady:
        taurin 900 mg, vitamín E (3a700) 566 mg.
Senzorické přísady:
        dochucovadla.
Technologické přísady:
        guarová guma (E412) 13,8 g.
Metabolizovatelná energie: 380 kcal/kg.
Krmný návod:
Tento produkt je určen pouze pro občasné nebo doplňkové krmení. Používejte pouze dle pokynů veterináře. Po otevření dejte chladit a podávejte co nejdříve.
Balení:
50 ks
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
 
 
                         
                         
                         
                        